Τρίτη, 4 Αυγούστου 2009

VHEMT - Κίνημα Εθελοντικής Εξόντωσης των Ανθρώπων
Το VHEMT (Voluntary Human Extinction Movement προφέρεται vehement) δηλ Κίνημα Εθελοντικής Εξόντωσης των Ανθρώπων είναι ένα κίνημα όχι μια οργάνωση. Είναι ένα κίνημα από ανθρώπους που νοιάζονται για τη ζωή στον πλανήτη Γη.
Δεν είναι μια ομάδα μισανθρώπων και αντικοινωνικών, που νιώθουν την παθολογική απόλαυση κάθε φορά που μία καταστροφή χτυπά τους ανθρώπους. Απλά βλέπουν την εθελοντική ανθρώπινη εξάλειψη σαν μία εναλλακτική λύση για τις ανθρώπινες καταστροφές.
Αρνούνται να συνεχίσουν την παρουσία της ανθρώπινης φυλής όπως αυτή έχει αποδειχθεί να είναι, ένα άπληστο, ανήθικο παράσιτο αυτού του πλανήτη. Για τους οπαδούς του κινήματος η εξάπλωση των ανθρώπων δεν προσφέρει καμία λύση στην αμείλικτη φρίκη που η προκαλεί η ανθρώπινη δραστηριότητα.
Αντιθέτως, το κίνημα παρουσιάζει μια ελπιδοφόρα διαφορετική λύση στην σκληρή εκμετάλλευση και την ολοκληρωτική καταστροφή της γήινης οικολογίας.
Ένας VHEMT εθελοντής βλέπει σαν αισιόδοξη λύση για την εξόντωση εκατομμυρίων φυτών και ζώων, την εθελοντική εξόντωση ενός είδους: του ανθρώπινου...δηλ εμάς.
Κάθε φορά που κάποιος από μας αποφασίζει να μην προσθέσει έναν ακόμη άνθρωπο στα δισεκατομμύρια ανθρώπων αυτού του κατεστραμμένου πλανήτη, μία αχτίδα ελπίδας λάμπει στο σκοτάδι.
Αν κάθε άνθρωπος επιλέγει να μην αναπαραχθεί με σκοπό τη μείωση των ανθρώπων, η βιόσφαιρα της γης θα μπορέσει να επιστρέψει στην προηγούμενη ομορφιά της και όλα τα πλάσματα θα είναι ελεύθερα να ζήσουν, να πεθάνουν και να εξελιχθούν.
Περισσότερα για το κίνημα στην ιστοσελίδα τους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα μας βρείτε εδώ:
animalsplace@gmail.com