Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Έρχεται το νέο βιβλίο του Dr. T Collins Campbell, με τίτλο ''Whole: Rethinking the Science of Nutrition''


Στις 7 Μαΐου κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Dr. T Collins Campbell και του Howard Jacobson, με τίτλο ''Whole: Rethinking the Science of Nutrition''. Ο Dr. T Collins Campbell, είναι ο συγγραφέας του πολύ επιτυχημένου ''The China Study'' το βιβλίο που ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους να ακολουθήσουν μία φυτική διατροφή  και να δουν έτσι σημαντική βελτίωση στην υγεία τους.
Το ''The China Study''  - ένα βιβλίο που υποστηρίζεται από την πιο εκτενή μελέτη σε θέματα διατροφής που έχει διεξαχθεί ποτέ και ενισχύεται από δεκάδες πρόσθετες μελέτες και περιπτώσεις - μας δίνει μία απλή αλλά ισχυρή απάντηση: Το κλειδί για την καλή υγεία είναι η διατροφή. Ακολουθώντας μία δίαιτα που βασίζεται στο σύνολό της σε φυτικά τρόφιμα, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο των εκφυλιστικών ασθενειών, όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος και ο διαβήτης. Το The China Study μας έδειξε τι πρέπει να τρώμε και μας παρείχε με τον πιο επαναστατικό τρόπο, τις επιστημονικές αποδείξεις που χρειάζονται για να στηριχθεί αυτή η απάντηση.
Το ‘’Whole: Rethinking the Science of Nutrition’’, που θα κυκλοφορήσει από την BenBella Books, τον Μάιο του 2013, συνεχίζει από εκεί όπου σταμάτησε το The China Study, και αποκαλύπτει τη σημασία της διατροφής, ξεκινώντας από το κυτταρικό επίπεδο και φτάνοντας έως το σύνολο του οργανισμού.
Επειδή το σημερινό σύστημα υγείας και οι πρακτικές που ακολουθούνται είναι μη βιώσιμες, το κοινό έχει περισσότερη δύναμη επιρροής από ποτέ. Η αλλαγή είναι τελικά μέσα στις δυνατότητές μας. Γνωρίζουμε πλέον ότι οι περισσότερες καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά επεισόδια, ο καρκίνος και άλλες ασθένειες μπορούν να προληφθούν μέσω της διατροφής, και μπορούμε να επιλέξουμε με σοφία τι βάζουμε στο στόμα μας κάθε μέρα. Το ‘’Whole: Rethinking the Science of Nutrition’’, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μας δείχνει πώς να ελευθερώσουμε το σώμα μας, το μυαλό μας και να σώσουμε τον πλανήτη μας από την οικονομική ανισότητα και τη βιολογική λογική που μας κάνει πιο άρρωστους και πιο φτωχούς από ποτέ.

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο από εδώ.
Περισσότερα για το βιβλίο εδώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα μας βρείτε εδώ:
animalsplace@gmail.com