Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΓΟΥΝΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!!!!

Από φάρμα εκτροφής γουνοφόρων ζώων, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και συγκεκριμένα μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων Χιλιοδέντρου, Ποριάς, Αυγής, υπερασπιστές των ζώων, απελευθέρωσαν χθες, χιλιάδες ζώα προκαλώντας οικονομική ζημιά στον επιχειρηματία ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ ζώων। Οι εκτιμήσεις για τον αριθμό των ζώων που διέφυγε μιλούν για 50.000 χιλιάδες γουνοφόρα ζώα. Η απελευθέρωση, εκτιμάται ότι έγινε περίπου στις 3 μετά τα μεσάνυχτα।
Με την ευχή κάποια στιγμή όλα τα ζώα να ζούν ελεύθερα στο φυσικό τους περιβάλλον, δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στους ακτιβιστές!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο! Μπράβο!

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Έχω μία ένσταση με αυτές τις μεθόδους, όχι για την επιβίωση των ζώων αλλά για του ότι μιας και είναι αρπακτικά και δεν έχουν φυσικούς εχθρούς θερίζουν την χλωρίδα.

Συμφωνώ με τον επίλογο σας.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη, για να αρχισουμε να καταλαβαινουμε και εμεις. Το να καταστρεφουμε καποιον, ειτε εκτροφεα, ειτε χασαπη, ειτε οποιονδηποτε εχει σχεση με τα ζωα, ειναι μια λυση στο να γινει ο κοσμος μας καλυτερος?
Δηλαδη ολοι ειναι λαθος και εσεις οι σωστοι!!!
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ......

animal είπε...

Ο κόσμος αυτός δεν είναι δικός μας. Και για τα ζώα τον έχουμε κάνει μία κόλαση. Όταν το καταλάβουμε αυτό και το διορθώσουμε, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα ώστε να γίνει καλύτερος για όλους μας!

pastzag είπε...

Τώρα, μετά απ'αυτό, το κατάλαβα κι εγώ. Οι``μεγάλοι`` κάνουν πολέμους, οι πολιτικοί και οι τρέπεζες κλέβουν, οι εργοδότες δεν πληρώνουν αυτά που πρέπει κ.ά. επειδή απλά κάποιοι εκτρέφουν γουνοφόρα. Κοίτα τι μαθαίνει κανείς...

Ανώνυμος είπε...

29 Αυγούστου 2010 11:34 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
δηλαδη, για να αρχισουμε να καταλαβαινουμε και εμεις. Το να καταστρεφουμε καποιον, ειτε εκτροφεα, ειτε χασαπη, ειτε οποιονδηποτε εχει σχεση με τα ζωα, ειναι μια λυση στο να γινει ο κοσμος μας καλυτερος?
-----------
Έτσι ακριβώς όσο κι αν δεν μπορείς να το χωνέψεις.

animal είπε...

@pastzag, o Πυθαγόρας το είπε λίγο διαφορετικά:
"Όσο ο Άνθρωπος συνεχίζει να είναι ο άσπλαχνος καταστροφέας των κατώτερων ζώντων όντων δεν θα γνωρίσει ποτέ υγεία και ειρήνη. Γιατί όσο οι άνθρωποι κατασφάζουν τα ζώα, θα σκοτώνουν ο ένας τον άλλο." Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο και το σκεφτείς, μπορεί και να το καταλάβεις.

pastzag είπε...

Αγαπητέ animalsplace, δεν χρειάζομαι χρόνο για να κατανοήσω ένα ''αξίωμα" και τη διαχρονικότητα του Πυθαγόρα κλπ. Εγώ πιστεύω οτι αυτός που δεν αγαπάει τα ζώα, δεν μπορεί να αγαπήσει .......
Έκανα το σχόλιο αγανακτισμένος απο το αποτέλεσμα της ενέργειας των ελευθερωτών.
Χιλιάδες ζώα στους δρόμους, στα χωράφια, στα σπίτια, να πεθαίνουν από δίψα, πείνα, αυτοκίνητα και από ομάδες μικρών και μεγάλων "παιδιών" που με όπλα, ξύλα και πέτρες "έπαιζαν" κυνήγι.
Ο αριθμός των "παράπλευρων" απωλειών, όπως έλεγε ένας άλλος "ελευθερωτής" (G.W.Bush), υπερβαίνει το 90% του συνόλου των απελευθερωμένων αλλά αυτό είναι πλέον στατιστική (Στάλιν).
Μια βδομάδα μετά έχουμε την αποσύνθεση και τη δυσωδία. Τώρα αν καταστράφηκε ένας άνθρωπος ή μια επιχείρηση και κάποιοι εργαζόμενοι μείνουν άνεργοι, μικρό το κακό. Φιλικά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα μας βρείτε εδώ:
animalsplace@gmail.com