Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Νέο video κακοποίησης σε γαλακτοπαραγωγικές μονάδες από τη Mercy For AnimalsΣε νέα μυστική έρευνα της Mercy For Animals καταγράφονται σκηνές όπου εργαζόμενοι σε γαλακτοπαραγωγικές μονάδες κακοποιούν σαδιστικά αγελάδες και νεαρά μοσχαράκια.

Κατά τη διάρκεια μιας έρευνας τεσσάρων εβδομάδων μεταξύ Απριλίου και Μαΐου, ο ερευνητής της Mercy For Animals κατέγραψε εργαζόμενους:
Να γρονθοκοπούν βίαια στο πρόσωπο νεαρά μοσχαράκια, να τα χτυπούν και να τα κλωτσούν, να τα τραβούν βίαια από τα αυτιά και να τα ρίχνουν στο έδαφος.
Να καρφώνουν με δίκρανα (πηρούνες), σχεδόν καθημερινά αγελάδες στο πρόσωπο, τα πόδια και το στομάχι.
Να κλωτσούν στο πρόσωπο και το λαιμό αγελάδες οι οποίες ήταν τόσο άρρωστες ή τραυματισμένες ώστε δε μπορούσαν ούτε να σταθούν (downers),- και για όλα αυτά να ενθαρρύνονται από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Η έρευνα κατέγραψε επίσης εργαζόμενους:
Να κτυπούν αγελάδες στο πρόσωπο με λοστούς – ορισμένες φορές με περισσότερα από 40 χτυπήματα στο κεφάλι.
Να στρίβουν τις ουρές αγελάδων "μέχρι να σπάσουν τα κόκαλα.
Να κτυπούν τους μαστούς των αγελάδων, να τις πυροβολούν και να τις ξυλοφορτώνουν μέχρι θανάτου.
Μετά την προβολή των βίντεο, ο Δρ Bernard Rollin, καθηγητής ζωικής επιστήμης στο Colorado State University, δήλωσε: "Τα βίντεο απεικονίζουν προμελετημένη, σκόπιμη σκληρότητα, δεν στηρίζεται σε στιγμιαία οργή, αλλά στην ευχαρίστηση που λαμβάνεται, προκαλώντας πόνο στις ανυπεράσπιστες αγελάδες και τα μοσχαράκια. "

Η MFA πιέζει για την ποινική δίωξη των εργαζόμενων λόγω κακοποίησης ζώων.

Αν θέλουμε να σταματήσει αυτή η απάνθρωπη εκμετάλλευση των ζώων, θα πρέπει να σταματήσουμε την άμεση οικονομική υποστήριξη της εκμετάλλευσής τους.

Ακολουθείστε μία συμπονετική vegan διατροφή.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα μας βρείτε εδώ:
animalsplace@gmail.com