Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Η μεγαλύτερη κατάσχεση ζώων αποκαλύπτει την αθλιότητα στο εμπόριο εξωτικών ζώων.

Η μεγαλύτερη κατάσχεση ζώων έγινε στο Τέξας σε εταιρεία εμπορίας εξωτικών ζώων μεταξύ των οποίων θηλαστικά, ερπετά, αμφίβια.
Ένας μυστικός ερευνητής της PETA πέρασε επτά μήνες εργαζόμενος στη U.S. Global Exotics και κατέγραψε τρομακτικά σκληρές συνθήκες για τα ζώα. Στις 15 Δεκεμβρίου, ανώτεροι υπάλληλοι του Arlington, διάσωσαν περισσότερα από 26.000 ζώα, μεταξύ των οποίων σκαντζόχοιρους, τσιντσιλά, χάμστερ, αρουραίους, ποντίκια, ιπτάμενους σκιούρους, ινδικά χοιρίδια, κουνάβια, φίδια, σαύρες, χελώνες, βατράχους, αράχνες, καβούρια, σκορπιούς και πολλά ακόμη από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Αυτό θεωρείται η μεγαλύτερη κατάσχεση ζώων στην ιστορία.
Για χρόνια η επιχείρηση τροφοδοτούσε με εκατοντάδες χιλιάδες ζώα καταστήματα σε όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων το PETCO και το PetSmart.
•Τρεις ή τέσσερις άνθρωποι αποτελούσαν το προσωπικό για να προσέχουν δεκάδες χιλιάδες ζώα. Τα ζώα υπέφεραν από εγκλεισμό, στριμωγμένα στα ακάθαρτα εμπορευματοκιβώτια, συμπεριλαμβανομένων μπουκάλια σόδας και κανάτες γάλακτος, γούρνες σίτισης βοοειδών και συρμάτινα κλουβιά. Εκατοντάδες ζώα στερούνταν τις βασικές ανάγκες όπως τροφή, νερό και κτηνιατρική φροντίδα...
•Εκατοντάδες άρρωστα, τραυματισμένα και ετοιμοθάνατα ζώα , τοποθετούνταν σε ψυγεία για να πεθάνουν. Μερικά από αυτά, συμπεριλαμβανομένου ενός σκιούρου του οποίου ο λαιμός ήταν σοβαρά πληγωμένος και ένα τσιντσιλά που αιμορραγούσε, επέζησαν για ώρες πριν πεθάνουν.
Λεπτομέρειες, video και φωτογραφίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα μας βρείτε εδώ:
animalsplace@gmail.com