Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

The Performance





Κατά τη διάρκεια του 2009 και του 2010, ο David Neale διευθυντής για την καλή μεταχείριση των ζώων και μια ομάδα κινέζων ερευνητών, διενήργησαν έρευνα σε ζωολογικούς κήπους σε ολόκληρη την Κίνα με σκοπό να καταγράψουν τη σκληρή μεταχείριση των ζώων κατά τη διάρκεια αυτών των παραστάσεων, αλλά και να αποκαλύψουν τις άθλιες συνθήκες στις οποίες διαβιούν τα ζώα.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν τίγρεις και λιοντάρια στα οποία είχαν αφαιρεθεί τα δόντια και τα νύχια τους, αρκούδες με μεταλλικούς κρίκους στη μύτη, πίθηκοι, λύκοι, ελέφαντες, φάλαινες, δελφίνια να εξαναγκάζονται να εκτελούν ταπεινωτικά κόλπα, αρκούδες να εξαναγκάζονται να περπατήσουν στα πίσω πόδια τους, να εκτελούν ακροβατικά ενώ τις χτυπούσαν με ραβδιά και τις γρονθοκοπούσαν αλλά διαπιστώθηκαν και πολλές άλλες περιπτώσεις κακοποίησης। Ελέφαντες εξαναγκάζονταν να σταθούν στα κεφάλια τους και να περπατούν στα πίσω πόδια τους, τίγρεις να ιππεύουν στην πλάτη αλόγων, πίθηκοι να ισορροπούν σε ποδήλατα και πολλά άλλα.
Μετά την παράσταση η σκληρότητα συνεχίζεται με τα ζώα να φυλακίζονται σε μικροσκοπικά κλουβιά μόνα τους στο σκοτάδι, με λίγο φαγητό και νερό ενώ η εκπαίδευση συνεχίζεται για να τελειοποιήσουν νέα κόλπα.
Το Animals Asia συνεργάστηκε με την ανεξάρτητη εταιρία παραγωγής, Environment Films , για την παραγωγή του“The Performance”, μία δυνατή και συγκινητική ταινία που αποκαλύπτει την πραγματικότητα πίσω από τις παραστάσεις των ζώων। Με αφήγηση από τον Terry Waite και μουσική του Moby, αυτή η ταινία δείχνει την ταπείνωση και τη βάναυση μεταχείριση των ζώων, καθώς και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στις οποίες είναι καταδικασμένα για όλη τη μίζερη ζωή τους.
Για να δείτε την ταινία κάντε κλικ εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες και videos εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα μας βρείτε εδώ:
animalsplace@gmail.com