Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΕΟΣ ΔΕ ΖΗΤΑ ΑΙΜΑ!


Από αυτό το Σάββατο 4 Απριλίου, το ΠΟΦΥΖΩ σε συνεργασία με το Animal Net του Facebook, ξεκινάνε εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης του κοινού, για τη μεγάλη σφαγή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες, έναν τρόπο εορτασμού του Πάσχα που μας έχουν επιβάλει και που χωρίς κανένα προβληματισμό και δεύτερη σκέψη συντηρούμε μέχρι σήμερα.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Είμαστε ενάντια στην αδικαιολόγητη αυτή εξόντωση αθώων πλασμάτων και πιστεύουμε στην ειρήνη, και τη μη βία προς κάθε ζώο ή άνθρωπο.
Απορρίπτουμε και καταδικάζουμε ήθη, έθιμα και παραδόσεις που γιορτάζονται με το θάνατο ζώων και τα θεωρούμε βάρβαρα, αναχρονιστικά και διαστροφικά.
Δεν πιστεύουμε σε καμία θρησκεία που απαιτεί τη σφαγή αθώων ζώων και θεωρούμε κάθε άλλη άποψη υποκριτική και επικίνδυνη.
Καταδικάζουμε όλους όσους προωθούν τέτοιες ‘εορτές αίματος’ και καλούμε την πολιτεία, την εκκλησία, τα ΜΜΕ αλλά και όλους τους σκεπτόμενους πολίτες να αναρωτηθούν και να μας απαντήσουν: είναι οι Μέρες του Πάσχα ημέρες ειρήνης και αγάπης;
Είναι οι μέρες του Πάσχα Άγιες Ημέρες ή Ημέρες Μεγάλης Σφαγής;

Απευθυνόμαστε σε αυτούς που μπορούν να δουν, να κρίνουν και να αντιδράσουν.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την εξόντωση εκατομμυρίων ζώων που γίνεται κάθε χρόνο το Πάσχα. Ο δικός μας Θεός δεν ζητά αίμα.
Όλα αυτά είναι ένα ακόμη εύρημα για αποπροσανατολισμό και κατανάλωση.

Αυτό το Πάσχα ας γίνουμε αληθινοί Χριστιανοί και ας το γιορτάσουμε ειρηνικά και αναίμακτα.

Γιατί:
"Όσο ο Άνθρωπος συνεχίζει να είναι ο άσπλαχνος καταστροφέας των κατώτερων ζώντων όντων δεν θα γνωρίσει ποτέ υγεία και ειρήνη. Γιατί όσο οι άνθρωποι κατασφάζουν τα ζώα, θα σκοτώνουν ο ένας τον άλλο. Πράγματι, αυτός που σπείρει τον καρπό του φόνου και του πόνου δεν μπορεί να δρέψει χαρά και αγάπη." ~ Πυθαγόρας

Αυτό το Σάββατο 4 Απριλίου στις 11.00 πμ στην πλ. Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα μας βρείτε εδώ:
animalsplace@gmail.com