Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ, ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟ STAR CHANNEL!!! ''ΜΠΟΡΕΙΤΕ'' κα ΔΡΟΥΖΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ??




















Έπειτα από τηλεφώνημα φιλόζωου, ενημερωθήκαμε ότι σήμερα 06 Ιανουαρίου 2009 η Άννα Δρούζα και η εκπομπή ΜΠΟΡΩ (τι μπορείτε κα Δρούζα?) θα διαφημίσει το τσίρκο MASSIMO! Έχουμε ενημερώσει την εκπομπή τι σημαίνει τσίρκο και το βασανισμό που υφίστανται τα ζώα καθώς φυλακίζονται για όλη τη ζωή τους και κακοποιούνται για να μάθουν να πηδάνε μέσα από στεφάνια φωτιάς, να κάνουν ποδήλατο και οτιδήποτε μπορεί να διασκεδάσει το 'καλλιεργημένο κοινό΄. Έχουν σταλεί πολλά mails στο σταθμό ζητώντας να ακυρώσουν την προβολή του τσίρκο. Περιμένουμε να δούμε την απόφαση του σταθμού. Περιμένουμε να μας αποδείξουν με πράξεις την ευαισθησία τους!!!
STAR CHANNELΒΙΛΤΑΝΙΩΤΗ 36, 14564 ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210- 8012112 211 - 1891000, 211 - 1892000
info@star.gr

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο κανάλι έχει και στο παρελθόν προβάλει τσίρκο με ζώα. Είχε δεχτεί πολλές διαμαρτυρίες και τότε αλλά τις αγνόησε!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ να είστε άνθρωπος κα Δρουζα??? ΜΠΟΡΕΙΤΕ να μας αποδείξετε την ευαισθησία που προβάλετε στην εκπομπή σας??? Εμείς σας ενημερώσαμε! Περιμένουμε να δούμε το αληθινό σας πρόσωπο!

http://www.youtube.com/watch?v=5zDfEaYaI08&feature=PlayList&p=415326635E2676A8&index=5

http://www.animalrightsmalta.com/videocircus.html

http://www.gawfcircuscampaign.org.uk/

Καλούμε όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους να μην επισκέπτονται τέτοια θεάματα που βασίζονται στη δυστυχία των ζώων με σκοπό το κέρδος! Καλούμε επίσης το δήμο Αμαρουσίου να μας απαντήσει αν το τσίρκο λειτουργεί νόμιμα! Έχετε όλα τα έγγραφα από όλες τις υπηρεσίες που εμπλέκονται κε Δήμαρχε?

http://www.eetaa.gr/nomothesia/dkk3463/dkk-part3.htm
http://www.edye.gr/nomothesies/80_81_DKK.htm

ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ? ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ MASSIMO?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα μας βρείτε εδώ:
animalsplace@gmail.com