Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ


Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009, 5.45μμ στην Πλ. Κολωνακίου.


Το ΠΟΦΥΖΩ σε συνεργασία με το ΑΝΙΜΑL NET του Facebook σας καλεί να συμμετέχετε στην ακτιβιστική διαμαρτυρία κατά της γούνας που θα γίνει την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και ώρα 5.45 μμ στην Αθήνα. Αφετηρία μας θα είναι η Πλατεία Κολωνακίου και θα περιοδεύσουμε στα μαγαζιά του Κολωνακίου και της Ερμού, τερματίζοντας στην πλατεία Συντάγματος.


Αγαπητοί φίλοι, βρισκόμαστε ήδη σε περίοδο εκπτώσεων, οι κυρίες (αλλά και αρκετοί κύριοι) κυκλοφορούν με τη γούνα από βασανισμένα ζώα στους ώμους, τα καταστήματα προσφέρουν πολλές γούνινες επιλογές, τα περιοδικά μόδας μας προτείνουν απαραίτητα ένα γούνινο κομμάτι για τη γκαρνταρόμπα μας και εμείς τι κάνουμε για όλα αυτά?

Εμείς που γνωρίζουμε τι σημαίνει γούνα, θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί η αιματηρή αυτή μόδα?Σας καλούμε να ενημερώσουμε τον κάθε ανυποψίαστο καταναλωτή και να δείξουμε την αντίθεσή μας σε αυτό το εμπόριο που προκαλεί δυστυχία σε εκατομμύρια ζώα κάθε χρόνο. Φορέστε μαύρα με κόκκινα μαντήλια κι ελάτε να δείξουμε τη φρικτή πραγματικότητα να φωνάξουμε πως η γούνα δεν είναι ένδειξη πολιτισμού.

Αυτή την Παρασκευή θα συναντηθούμε στην πλατεία Κολωνακίου και περπατώντας έως την Ερμού, με αφίσες, πανό και φυλλάδια θα ζητήσουμε από τον κόσμο να λάβει υπόψιν του τι υποστηρίζει όταν αγοράζει γούνινα ρούχα και αξεσουάρ.Να φωνάξουμε ότι η γούνα δεν είναι αποδεκτή.

Αν δε μιλήσουμε εμείς τότε ποιός?Παρακαλούμε διαδώστε το!
Επίσης παρακαλούμε όσους δεν έχουν υπογράψει το παρακάτω petition να βοηθήσουν να κλείσουν τα εκτροφεία γουνοφόρων στην Ελλάδα και να προωθηθούν άλλες μορφές ανάπτυξης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα μας βρείτε εδώ:
animalsplace@gmail.com