Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ...ΤΣΙΡΚΟ!!


ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 5.00μμ.
Τσίρκο MASSIMO ΟΑΚΑ, πίσω από το κλειστό γήπεδο τέννις.

ΝΤΥΘΕΙΤΕ...ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ!

Παρά τις διαμαρτυρίες φιλοζωικών οργανώσεων και πολιτών το τσίρκο MASSIMO παρατείνει τις παραστάσεις του! Ομάδα πολιτών προγραμματίζει νέα διαμαρτυρία κατά του τσίρκο. Καλεί μουσικούς, χορευτές, τον καθένα από μας σε μία διαφορετική παράσταση έξω από το τσίρκο.


Θα είμαστε και εμείς εκεί! Με μία αντι-τσίρκο παράσταση, σκοπό έχουμε να ενημερωθεί και ο τελευταίος πολίτης, που με τα χρήματά του στηρίζει τέτοια θεάματα, μια εικόνα ψεύτικη, αφού πίσω από αυτό το φανταχτερό show, κρύβεται o πόνος και η δυστυχία των ζώων που βασανίζονται για να μας διασκεδάζουν.Πρέπει να δοθεί ξεκάθαρα το μήνυμα ότι είμαστε ενάντια στην εκμετάλλευση των ζώων, ότι οι παραστάσεις βασισμένες στη δυστυχία αθώων ψυχών, δεν είναι αποδεκτές!Τα ευτυχισμένα ζώα βρίσκονται ελεύθερα στη φύση. Δεν βρίσκονται στην αιχμαλωσία. Δεν κάνουν νούμερα σε τσίρκο.

Ας διδάξουμε στα παιδιά την αλήθεια! Ας τους διδάξουμε τον πολιτισμό!

Σας χρειαζόμαστε να δείξουμε την αντίθεσή μας!

Να φανούμε δυνατότεροι από τις φτηνές εκπομπές στην τηλεόραση που διαφημίζουν τον εξευτελισμό των ζώων, από τον κάθε δήμο που εισπράτει τα χρήματα, από τον οποιοδήποτε κερδίζει από τον πόνο τους!

Δείτε την αλήθεια που δε θα δείτε όταν ανάψουν τα φώτα:

Ελάτε σε ένα τσίρκο χωρίς ζώα... για τα ζώα!
ΤΑ ΖΩΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!

Παρακαλούμε προωθήστε το!http://ela-kanekati.blogspot.com/2009/01/25-16.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα μας βρείτε εδώ:
animalsplace@gmail.com