Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2008

Η Ευρώπη χρηματοδοτεί το βασανισμό ζώων!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε ότι θα χρηματοδοτήσει την εκτροφή ζώων για πειράματα στην Πορτογαλία!

Επίσημα έγγραφα επιβεβαιώνουν ότι ένα ερευνητικό εργαστήριο προγραμματίζεται σε Azambuja, μια περιοχή της Λισσαβώνας. Ο Πρόεδρος του ιδρύματος Champalimaud , Leonor Beleza, ανήγγειλε ότι μέχρι 25 χιλιάες κλουβιά θα χτιστούν για την παραγωγή ζώων τα οποία θα χρησιμοποιούνται σε επιστημονικά πειράματα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου και της έρευνας για τον καρκίνο.

Ο στόχος είναι να δίνονται τα ζώα σε επιχειρήσεις, πανεπιστημιακά εργαστήρια και ερευνητικά ιδρύματα στη Λισσαβώνα, και επίσης σε άλλα μέρη της Πορτογαλίας και στο εξωτερικό. Τα επίσημα έγγραφα αναφέρουν την εξαγωγή στην Ευρώπη, ειδικά Ισπανία και νότια Ευρώπη, και ίσως Αφρική.
Το νέο αυτό σχέδιο θα κοστίσει 36 εκατομμύριο ευρώ. Εννέα εκατομμύρια θα προέλθουν από τις ιδιωτικές πηγές. Τα υπόλοιπα 75% 27 εκατομμύρια, θα προέλθουν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Δείτε περισσότερα:

http://www.politics.co.uk/opinion-formers/press-releases/opinion-former-index/animal-welfare/adi-european-commission-guilty-hypocrisy-over-replacing-animals-in-experiments-$1251262$464772.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα μας βρείτε εδώ:
animalsplace@gmail.com