Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ-WORLDWIDE INFORMATION DAYS AGAINST FUR


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στην αρχή της Ερμού (προς το Σύνταγμα) από τις 10.00πμ έως τις 3.00μμ


WORLDWIDE INFORMATION DAYS AGAINST FUR

To International Anti-Fur Coalition http://www.antifurcoalition.org/ είναι μία παγκόσμια κίνηση, με σκοπό να δωθεί ένα τέλος στη βιομηχανία της γούνας. Από το 2006 έχουν οργανωθεί ταυτόχρονα διαμαρτυρίες κατά της γούνας σε όλο τον κόσμο.

Το τριήμερο 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου 2009, διοργανώνονται σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο δράσεις ενημέρωσης του κόσμου για το τι σημαίνει γούνα.
http://www.antifurcoalition.org/days-against-fur.html


Καθώς τα ΜΜΕ κανάλια, περιοδικά κτλ προωθούν την αιματηρή αυτή μόδα στο βωμό του κέρδους και μας παρακινούν να κάνουμε τα ζώα γιακάδες και παλτό, απευθυνόμαστε στους ανυποψίαστους πολίτες και τους ζητάμε να πουν όχι στο φρικτό βασανισμό των ζώων στο όνομα της μόδας.

Θέλουμε να ζητήσουμε από τους καταναλωτές. να αντισταθούν στη μόδα της φρίκης που προσπαθούν να λανσάρουν ασήμαντοι celebrities, διεφθαρμένα κανάλια και φτηνές φυλλάδες.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στο εμπόριο της ντροπής που εξοντώνει με τους πιο άθλιους τρόπους εκατομμύρια ζώα κάθε χρόνο!

Αυτό το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου θα βρισκόμαστε στην αρχή της Ερμού (προς το Σύνταγμα) από τις 10.00πμ έως τις 3.00μμ για να δείξουμε σε όλους την αλήθεια.

Αυτές οι ημερομηνίες συμπίπτουν με το Κινέζικο Νέο Έτος και είναι συμβολικό καθώς η Κίνα είναι η κύρια παραγωγός και εξαγωγέας γούνας.

Ας είμαστε όλοι εκεί, για να δώσουμε ένα τέλος μια για πάντα στο εμπόριο της ντροπής και να φωνάξουμε ότι η γούνα δεν είναι πλέον αποδεκτή!

Δείτε σε ποιες πόλεις έχουν προγραμματιστεί διαμαρτυρίες:
http://www.antifurcoalition.org/days-against-fur.html

Η κίνηση αυτή γίνεται σε συνεργασία με το ΠΟΦΥΖΩ το ANIMAL NET στο Facebook και ανεξάρτητους πολίτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα μας βρείτε εδώ:
animalsplace@gmail.com